MGTickets

E-Tickets

Organiseer je een festival, concert, eenmalig optreden of een buurtfeest?
Zodra je bezoekers laat betalen, begint het gedonder met je kaartjes. Waar verkoop je ze? Wanneer krijg ik uitbetaald? En wie behoudt het overzicht? Door je papieren kaartjes te vervangen door e-tickets, maak je het je bezoekers én jezelf een stuk gemakkelijker! En ze kosten slechts €0,50 per stuk.
MGTickets kan dit voor je regelen!

Wij verzamelen de inkomsten, sluizen het door. Jij krijgt steeds rapportages van de kaartverkoop, schreeuwt van de daken waar je mee bezig bent. En op de dag zelf is de zaal uitverkocht, stroomt het publiek naar binnen dankzij de ticketscanners en kan het feest direct beginnen!

De voorverkoop start wanneer je wilt.
Je bezoekers bestellen vanuit hun luie stoel.
Betalingen gaan via iDeal.

Groot of klein?

Deze foto is van een volle AFAS Live. Groot of klein, wij bieden altijd een duidelijke vaste prijs. Wij leveren de scanners bij de entree en de service aan jouw klanten.

Bekijk de brochure

Entree-scanners

Heb je zelf geen tijd of de mensen voor het scannen bij de entree? MGTickets kan altijd voor jou het scanproces overnemen. En uiteraard leveren wij de scanners of kun je de gratis scan-app downloaden.

Bekijk de brochure

Statistieken

In ons uitgebreide resellersysteem vind je alle informatie over je kaartverkoop die je wilt weten. Denk aan de voortgang van de kaartverkoop, betalingen, orders, uit welke omgeving je klanten komen, etc.

Resseller

Reseller

Geen tijd? Wij zorgen kosteloos voor plaatsing van uw evenement.


Wat kost dat? Simpel: €0,50 cent

Van elk verkocht kaartje, houdt MGTickets €0,50. De rest is voor jou. Je betaalt dus alleen voor de werkelijk verkochte kaartjes. Tegenvallende verkoop? Dan geen financiële domper. Per bestelling rekent MGTickets €1,- administratiekosten. Die betaalt de bezoeker direct bij het afrekenen, of ze nu één, twee of tien kaartjes in een keer bestellen. Zie die ene euro als de verzendkosten. Het registeren bij MGTickets is gratis. Je kunt het heel eenvoudig zelf doen, en anders help ik er even mee. Kosteloos. Vanuit je eigen berichten op social media, via flyers of je website, leid je de mensen naar de bestelpagina op MGTickets.nl.

Het toegangsbewijs Telefoon of vertrouwd op papier

Ieder gekocht E-ticket beschikt over een unieke barcode. Door middel van onze speciale entree software kan er op geldigheid gecontroleerd worden. Dit kan ook via de gratis MGTickets app.

Geen zorgen Wij zorgen overal voor

Vanaf het moment dat het evenement online is gezet, hoef jij je wat betreft de verkoop van de tickets nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen vanaf dat moment alle zorg uit handen. Het bestelproces, contact bij vragen of problemen, annuleringen, wijzigingen en alle betalingen van de klant en naar jou, alles wordt door MGTickets afgehandeld.

Uitbetalen Wanneer je maar wilt

Alle betalingen van klanten komen binnen op een rekening van Stichting Derdengelden. Van daaruit zal maandelijks, wekelijks of dagelijks een uitbetaling naar jou als organisator plaatsvinden. Dit noemen wij een ‘batch’. Hierin staat een overzicht van het aantal kaarten wat per evenement is verkocht en welke bedragen hierbij horen.

Wie al vertrouwen in MGTickets heeft

Rotaray Club Dokkum
Stichting paarden dagen Driezum Walterswald
ROC Friese Poort
Pompster Ryd Rintocht
AfasLive
Tribute to the cats band

 

MFC Het Spectrum Berdaard
Provincie Friesland Fryslan
TDF
Theater Sense
De 2 gemeente
Kruisweg Damwoude

 

WALDPOP Burgum Bergem
Redbad
Giganten Festival
Concours Hippique Drogeham
Iepenloft Spulde Harkema
Imaginarium Festival

 

MFA Holwerd
Gezamenlijke Horeca Dokkum
Nacht fan e Walden DrogeHam
MukPop Jorwerd
Revueploeg De Westereen

 

De Oranjerie
TCCCB
Dorpsfeest Gytsjerk
Club Lan
Keningstriid Nederland Friesland
Beelde Gezichts en Lichaamskunts

 

Stichting Teatertun Broeksterwald
Masquerade Theater
Ruurd Wiersma Experience
Gospel event Dokkum
Birds en Brass

Wat ik erg belangrijk vind

Wij komen kosteloos langs voor uitleg voor of tijdens een eerste evenement


Beheersysteem Veilig en snel

Via een uitgebreid beheersysteem kan je eenvoudig en snel jouw E-tickets online plaatsen en/of beheren. Hier vind je tevens een overzicht waarin je in 1 oogopslag kunt bekijken hoe de verkoop van jouw evenement vordert.

Apparatuur Scanners of De APP

Ieder gekocht E-ticket beschikt over een unieke barcode. Door middel van onze speciale entree software kan er op geldigheid gecontroleerd worden. Dit kan ook via de gratis MGTickets app.

Hoe ziet het e-ticket er uit? Je kunt een sponsor op het E-Ticket kwijt

Enkel de gegevens van de klant en de barcode staan vast. Verder kun je het E-ticket zelf inrichten. Denk hierbij aan het noemen van eventuele sponsoren of het laten weergeven van de agenda.

Handig om te weten 24/7 contact mogelijk via het contactformulier of e-mail

- Wij rekenen jouw klanten geen ticket-fee
- 10-17u bereikbaar voor jouw klanten via 085 301 2026 (gratis)
- Voor jou als reseller is er een apart telefoonnummer beschikbaar
- Free-tickets voor jouw persoonlijke contacten
- De resellers-APP (Apple)

Meer weten of gewoon een vrijblijvend gesprek? Bel ons: 085 301 2026

Terugbellen

Wat onze resellers zeggen

Meer weten of gewoon een vrijblijvend gesprek?

Contact opnemen met MGTickets