MGTickets

E-Tickets

Organiseer je een festival, concert, eenmalig optreden of een buurtfeest?
Zodra je bezoekers laat betalen, begint het gedonder met je kaartjes. Waar verkoop je ze? Wanneer krijg ik uitbetaald? En wie behoudt het overzicht? Door je papieren kaartjes te vervangen door e-tickets, maak je het je bezoekers én jezelf een stuk gemakkelijker! En ze kosten slechts 0,50 cent per stuk.
MGTickets kan dit voor je regelen.

Wij verzamelen de inkomsten, sluizen het door. Jij krijgt steeds rapportages van de kaartverkoop, schreeuwt van de daken waar je mee bezig bent. En op de dag zelf is de zaal uitverkocht, stroomt het publiek naar binnen dankzij de ticketscanners en kan het feest direct beginnen!

De voorverkoop start wanneer je wilt.
Je bezoekers bestellen vanuit hun luie stoel.
Betalingen gaan via Ideal.

Groot of klein?

Deze foto is van een volle Afaslive (Vroegere H&H). Groot of klein wij bieden altijd een duidelijk vast prijs. Wij leveren de scanners bij de entree en de service aan jou klanten.

Bekijk de brochure

Entree-scanners

Heeft u zelf geen tijd of de mensen voor het scannen bij de Entree? MGTickets kan altijd voor u het scanproccess overnemen. En uiteraard leveren wij de scanners.

Bekijk de brochure

Statistieken

In ons uitgebreide resellers systeem zie je alles wat er verkocht wordt. overzichten van de inkomsten. Duidelijk zichtbaar wat, waar en wanneer er een E-Ticket is verkocht.

Resseller

Resellers

Geen tijd? Wij zorgen kostenloos voor plaatsing van uw evenement.


Wat kost dat? Simpel: €0,50 cent

Van elk verkocht kaartje, houdt MGTickets 0,50 eurocent. De rest is voor jou, dus je kunt je entreeprijs ook gewoon met 0,50 cent verhogen . Je betaalt dus alleen voor de werkelijk verkochte kaartjes. Tegenvallende verkoop? Dan geen financiële domper. Per bestelling rekent MGTickets €1,- euro administratiekosten. Die betaalt de bezoeker direct bij het afrekenen, of ze nu één, twee of tien kaartjes ineens bestellen. Zie die ene euro als de verzendkosten. Het aanmaken van jullie betaalpagina op onze site is gratis. Je kunt het heel eenvoudig zelf doen, en anders helpen wij er even mee, gratis. Vanuit je eigen berichten op social media, via flyers of je website, leidt je de mensen naar de bestelpagina.

Het toegangsbewijs Telefoon of vertrouwd op papier

Ieder gekocht E-ticket beschikt over een unieke barcode. Doormiddel van onze speciale entree software kan er op geldigheid gecontroleerd worden. Dit kan ook via de gratis MGTickets app.

Geen zorgen Wij zorgen overal voor

Vanaf het moment dat u uw evenement online heeft gezet, hoeft u zich wat betreft de verkoop van de tickets nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen vanaf dat moment alle zorg uit handen. Het bestelproces, contact bij vragen of problemen, annuleringen, wijzigingen en alle betalingen van de klant en naar u, alles wordt door MGTickets afgehandeld.

Uitbetalen Wanneer u maar wilt

Alle betalingen van klanten komen binnen op een rekening van Stichting Derdengelden. Van daaruit zal maandelijks, wekelijks of dagelijks een uitbetaling naar u als organisator plaatsvinden. Dit noemen wij een ‘batch’. Hierin staat een overzicht van het aantal kaarten wat per evenement is verkocht en welke bedragen hierbij horen.

Wie al vertrouwen in MGTickets heeft.

Rotaray Club Dokkum
Stichting paarden dagen Driezum Walterswald
ROC Friese Poort
Pompster Ryd Rintocht
AfasLive
Tribute to the cats band

 

MFC Het Spectrum Berdaard
Provincie Friesland Fryslan
TDF
Theater Sense
De 2 gemeente
Kruisweg Damwoude

 

WALDPOP Burgum Bergem
Redbad
Giganten Festival
Concours Hippique Drogeham
Iepenloft Spulde Harkema
Imaginarium Festival

 

MFA Holwerd
Gezamenlijke Horeca Dokkum
Nacht fan e Walden DrogeHam
MukPop Jorwerd
Revueploeg De Westereen

 

De Oranjerie
TCCCB
Dorpsfeest Gytsjerk
Club Lan
Keningstriid Nederland Friesland
Beelde Gezichts en Lichaamskunts

 

Stichting Teatertun Broeksterwald
Masquerade Theater
Ruurd Wiersma Experience
Gospel event Dokkum
Birds en Brass

Wat wij erg belangrijk vinden

Wij komen kosteloos langs voor uitleg voor of tijdens een eerste evenement


Beheersysteem Veilig en snel

Via een uitgebreid beheersysteem kunt u eenvoudig en snel uw E-tickets online plaatsen en/of beheren. Hier vindt u tevens een overzicht waarin u in 1 oogopslag kunt bekijken hoe de verkoop van uw tickets vordert.

Apparatuur Scanners of De APP

Ieder gekocht E-ticket beschikt over een unieke barcode. Door middel van onze speciale entree software kan er op geldigheid gecontroleerd worden. Dit kan ook via de gratis MGTickets app.

Hoe ziet het e-ticket er uit U kunt een sponser op het E-Ticket kwijt

Enkel de gegevens van de klant en de barcode staan vast. Verder kunt u het E-ticket zelf inrichten. Denk hierbij aan het noemen van eventuele sponsoren of het laten weergeven van de agenda.

Handig om te weten 24/7 contactformulier mogelijk of e-mail

- Wij rekenen uw klanten geen ticket-fee
- 10-17u bereikbaar via 085 301 2026 (gratis)
- Free-tickets voor uw persoonlijke contacten
- De resellers-APP (Android en Apple)

Meer weten of gewoon een vrijblijvend gesprek? Bel ons: 085 301 2026

Terugbellen

Wat onze resellers zeggen.

Meer weten of gewoon een vrijblijvend gesprek?

Contact opnemen met MGTickets