MGHosting

Mark van Ginkel, aangenaam kennis te maken. .

Ontwikkelaar en programmeur, dat dekt het best de lading van wat ik doe. Ooit werkte ik een blauwe maandag als netwerkbeheerder. Maar als ik érgens niet tegen kan, is het wel voorspelbaarheid.
Het liefst verzin ik de hele dag oplossingen voor problemen van klanten.
Ik ben helemaal zat van al die gratis programma’s die alles beloven op te lossen… en dat uiteindelijk pas doen als je de duurste betaalde versie hebt aangeschaft. Op dat moment zit namelijk je halve harde schijf vol met rotzooi die je helemaal niet nodig had.

Het zal je niet verbazen dat ik maatwerk lever.

Maar soms werk ik een idee uit dat met een paar aanpassingen ineens bruikbaar is voor veel méér klanten. Zo ging het met de Multibox: een pakket waarbij ik een bestaande streamer zo heb ingericht dat deze voor elke leek werkbaar is, omdat ik er de software bij schrijf die precies doet wat jij wilt. Daar ben ik dan trots op, zelfs als ik niet het reclamebudget heb om het grootscheeps te lanceren.

En: ik werk niet alleen.

Niet helemaal alleen, tenminste. Soms doe ik een beroep op anderen in mijn netwerk om te ondersteunen. En mocht ik ooit tegen een boom aanrijden - die vraag krijg ik vaker – dan draaien mijn servers door, heeft een compagnon alle wachtwoorden en neemt hij mijn hele bedrijf over.

Mijn sterkste punt?

Dat is de controle. Al pratend met de klant ontstaan de ideeën. Al uitwerkend, ontstaan de verbeteringen. En aan het eind bied ik een custom-made product waarvan ik kan garanderen dat het goed beveiligd is, doet wat het móet doen en maatwerk levert voor een eerlijke prijs. Ik weet het, dat klinkt wat salesachtig. Maar het is wel wat hoe het is.

Zelf ervaren?

Bel me gerust om je ideeën even te bespreken. Als ik niks voor je kan doen, ken ik misschien wel iemand anders. Of beter: laat mij je terugbellen. Jij hebt je idee toch wel in je hoofd, en dan weet je zeker dat ik even een kwartiertje tijd voor je heb.

Meer weten over mijn diensten?

Bekijk dan de streaming, de e-tickets of één van mijn andere diensten.